To the Admins

Confused about your account? Registration problems? Post here.
Katya
Board Board Patron Saint
Posts: 4631
Joined: Sat Jun 23, 2007 10:40 am
Location: Utah

Post by Katya » Thu Dec 17, 2009 2:19 pm

Is there anyone out there techie enough to fix it?

dzhonatan
Posts: 31
Joined: Mon Aug 24, 2009 12:56 pm
Location: Here and there

Post by dzhonatan » Thu Dec 17, 2009 9:21 pm

My only suggestion (without looking at the code) is to go to line 443 of index.php (assuming you can edit that file) and changing
SELECT t.* FROM phpbb_topics t WHERE t.topic_id =
to
SELECT t.* FROM phpbb_topics as t WHERE t.topic_id =
or maybe
SELECT * FROM phpbb_topics as t WHERE t.topic_id =
or the last without the "as."

Technically it oughtn't to make a difference. But there's an off chance that MySQL doesn't like it.

I'm done with exams, so if you like I would be willing to take a look at the code. I'll be traveling for a rather long time starting tomorrow, so I may be out of touch until about... Monday.

C is for
um Administrator
Posts: 2058
Joined: Fri Jul 10, 2009 2:43 pm

Post by C is for » Thu Dec 17, 2009 10:18 pm

Okay. My head hurts from trying to figure this out. And, since it seems I'm the admin and I know nothing, I'm totally willing to hand it off (my original inclination was to ask this one question-answer site that's pretty useful, even though it takes a few days to get a response). Let me know, technically inclined werfs.

I can't even find index.php.

When you stay logged in you never have to see it. That would be my only suggestion if nothing else works.

User avatar
bobtheenchantedone
Forum Administrator
Posts: 4229
Joined: Fri Sep 28, 2007 5:20 pm
Location: At work

Post by bobtheenchantedone » Fri Dec 18, 2009 11:31 am

I don't have a clue either. dzhonatan, you are free to forge ahead with your knowledge of code.
The Epistler was quite honestly knocked on her ethereal behind by the sheer logic of this.

C is for
um Administrator
Posts: 2058
Joined: Fri Jul 10, 2009 2:43 pm

Post by C is for » Tue Dec 22, 2009 8:15 pm

Folks.

Is it fixed?

dzhonatan
Posts: 31
Joined: Mon Aug 24, 2009 12:56 pm
Location: Here and there

Post by dzhonatan » Tue Dec 22, 2009 11:43 pm

Fixed for me.

:-)